Skip to content

Uw SEO partner in het realiseren van resultaten van hoge impact

Cristhian is een ervaren SEO-specialist op het gebied van SEO content, SEO-techniek en international SEO. Hij richt zich op het adviseren van grote bedrijven en het MBK. Dit doet hij al meer dan 7 jaar. Daarnaast is hij ook eigenaar van zijn eigen platformen waar hij zijn SEO-technieken experimenteert. Zo past hij de juiste technieken toe op de juiste markten, want niet iedere website is hetzelfde.

De afgelopen jaren zijn enorm waardevol


Van blog naar bedrijf

2014 » 1ste SEO interactie

Online marketing en websites begon ik steeds interessanter te vinden. Helaas beheerde ik toentertijd geen website. Ik kon de informatie niet toepassen die ik leerde. Toen ik over SEO (zoekmachine optimalisatie) begon te lezen had ik geen keus meer en begon dus een website.

2015 » 1ste blog

Het is begonnen als een blog met artikelen voor marketing professionals en ondernemers om te helpen bij het schrijven van een marketingplan (Marketinggenerators). Ik merkte dat ik snel SEO verkeer kreeg met ongelooflijk veel reacties op de artikelen.

2017 – Heden » 1ste bedrijf

Het verkeer dat ik kreeg via de zoekmachine was erg waardevol en bezoekers konden alleen informatie consumeren. Toen kwam ik er achter dat er geen tools waren binnen de branche. Deze had ik ontwikkeld en zo begon het van een blog naar een bedrijf te transformeren.

2017 » SEO bureauzijde

Voor twee en een half jaar heb ik gewerkt aan de bureauzijde. Zo heb ik gewerkt voor Van Lanschot, de Goudse verzekeringen en andere bijzondere klanten.

2019 – heden » SEO klantzijde

Werken aan de klantzijde heeft zijn voordelen, zoals het blijven optimaliseren van het platform.

2020 – Heden » SEO advies

Sinds kort geef ik ook SEO advies aan verschillende partijen. En werk ik aan kleine niche projecten waarvan ik de impact goed kan inschatten. Een branded-website helpt daarbij.

2020 » Heden – Nieuwe Project

Sinds november ben ik begonnen aan een nieuw project. De website is een combinatie van affiliaties en SEO en gericht aan elektrische steps.